bonsai, trgovina z bonsaji, prodaja bonsajev, največja izbira bonsajev v Sloveniji, bonsaj center
 
Bonsaji.si

Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Upravljalec spletnega mesta bonsaji.si je MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247, vaša kontaktna oseba pa Rajko Podgornik info@bonsaji.si.

Kakšne podatke zbiramo?

MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu bonsaji.si. MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. bonsaji.si lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta bonsaji.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu bonsaji.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@bonsaji.si .

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh bonsaji.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji). Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. bonsaji.si za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Vsi vaši zaupni podatki, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali registracije, in se takrat prenašajo po internetu, so ustrezno kodirani, tako da ni možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba. V ta namen spletna trgovina uporablja tehnologijo SSL (Secure Socket Layer) in 256 bitni kodirni ključ. Podatki o plačilni kartici, ki jih uporabnik vnese v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke. Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
  • marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki)
  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavne službe ipd.) vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta bonsaji.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani bonsaji.si , lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247 na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na bonsaji.si . Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. Upravljavec osebnih podatkov je: MISTI, d.o.o., Mošnje 2A, 4240 Radovljica, Matična številka: 1278070000, Ident. št. za DDV in davčna številka: 51920247. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na email: info@bonsaji.si.